Начало Новини Изложение на сътвореното в коледната арт програма на РБ "Светослав Минков" и ОУ "Отец Паисий"
Изложение на сътвореното в коледната арт програма на РБ "Светослав Минков" и ОУ "Отец Паисий" ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Събота, 18 Декември 2021 15:44

„ Мила мамо, мили тате, искам винаги да сме заедно” си пожела за Коледа Али от Ярджиловци

„ Мила мамо, мили тате, искам винаги да сме заедно” Али

„Мило мое семейство, нека светлините на Коледа осветят дома ни и сърцата ни” Атанас

„ Мило мое семейство, пожелавам ви приказна Коледа! Честит празник и хубаво изкарване! Не ми забравяйте подаръка! Давид

Това са част от милите коледни пожелания към близките, които отправиха учениците от основното училище в Ярджиловци. Те се включиха в коледната арт програма, която организираха съвместно Регионалната библиотека „Св. Минков” и училището.

Децата истински се забавляваха и се включиха сърцато в писането на коледни картички,предоставени от библиотеката, както и в направата на коледни сувенири. По- големите имаха за задача да издирят рецепти от тефтерите на баба. Интересни идеи за коледни сладкиши бяха изписани на книгоразделители– коледни бисквитки, коледни гевречета, негърка, коледен кейк, разказва Албена Савова, преподавател в училището.

Да направят кафе на дядо, да направя прическа на мама- това пък са част от добрите дела, които написаха и обещаха най- малките.

Сега в училището предстои откриването на коледен базар с ръчно изработени красиви сувенири. Библиотеката пък направи колаж от творенията на децата и подреди изложба пред Детския си отдел.

Ако все още не сте решили какъв коледен сладкиш да направите за празниците, можете да разгледате предложенията на децата.

 

Ние използваме "бисквитки", за да може нашият сайт да функционира правилно, да персонализираме съдържанието в него и да предоставим функции за социалните мрежи и анализ на нашия трафик.

Политика за поверителност Приемам