Начало Издания
Издания на библиотеката

30 години Окръжна библиотека "Светослав Минков"

Препоръчителен библиографски указател на публикациите, отразяващи дейността на библиотеката от нейното основаване до 1987 г. Включени са описания на статии от периодичния печат от 1957 до месец април 1987 г. Публикациите в отделните рубрики са подредени хронологично.

Библиографски списък, издаден по повод 100-годишнината от рождението на миньорския водач Иван Костадинов. Включените материали са подредени хронологично.

Издаден 1987г.

Научно-спомагателна библиография на материали от археологическите проучвания на хълма "Кракра" в Перник и за личността Кракра. Подредени са хронологично за периода 1955-1986 г., а за периода до 9 септември 1944 г са включени 5 заглавия.. Освен резултатите от археологическите разкопки са включени и художествени материали за средновековен Перник и Кракра.
Библиографският указател е продължение на един от разделите на библиографията "В борби и победи". Включва материали от периода 1970 до 1988 г., подредени в шест основни рубрики, хронологично.
Указателят включва материали, излезли в периодичния печат след 1 май 1984 г. до края на 1988 г.. Анотираните материали са подредени хронологично. Съдържа също списък на почетните граждани на Перник и на лауреати на Димитровска награда.
Методическото помагало по минимум библиотечна техника: "Как да уредим малката обществена библиотека" дава основни елементарни познания за библиотечната техника – инвентиране и обработка на библиотечните материали, инвентаризация  на библиотеката, нареждане и отчисляване на библиотечния фонд и обслужване на читателите.
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 9 от 17

Ние използваме "бисквитки", за да може нашият сайт да функционира правилно, да персонализираме съдържанието в него и да предоставим функции за социалните мрежи и анализ на нашия трафик.

Политика за поверителност Приемам